Treballs verticals aplicats a la indústria

Professionalitat, seguretat, confiança i vocació de servei

Estudio, proyectos y montaje de sistemas de seguridad

Estudi, projectes i muntatge de sistemes de seguretat

Tots els treballs en alçada impliquen el perill de caiguda. MVERTICAL ofereix una sèrie de solucions per eliminar aquest risc existent. Els nostres sistemes garanteixen la total seguretat dels operaris en les seves diferents tasques.

Es realitzen detallats estudis i anàlisi de cada projecte d'instal·lació de sistemes de seguretat per determinar amb millor eficàcia el sistema de seguretat adequada per a cada cas. Per complir amb les normatives vigents de revisió anual dels sistemes anticaigudes ITSA (Inspecció Tècnica de Sistemes Anticaigudes) oferim servei de manteniment implantats per nosaltres.

Tenim a la seva disposició àmplia gamma de sistemes de seguretat:

  • Línies de vida horitzontals.
  • Línies de vida verticals.
  • Escales d'accés amb plataformes de manteniment.
  • Baranes de protecció.
  • Punts d'anclatge
trabajos en altura en Tarragona
Limpieza y pintura industrial en Tarragona

Neteja i pintura industrial a Tarragona

Basant-se en els estudis previs de l'estat de les superfícies a tractar, es determinen tant els procediments més adequats per a la neteja i preparació com els productes i recobriments més avançats.

Ens encarreguem de regular la pintura interior i exterior de tots els tipus de substrats, incloent-hi tota la gamma de metall, fusta i plàstic. La nostra experiència en la pintura industrial ens dóna el coneixement per saber quin tipus de capa cal imprimir, ja sigui de pintura anticorrosiva o de pintura antioxidant.

Tenint en compte les necessitats particulars de cada indústria, dividim les aplicacions de la pintura industrial en diverses categories, sent les aplicacions més comuns els centres de producció, indústries de productes químics, arquitectura comercial, ponts i autopistes. Per a la marina i edificacions pròximes a la mar, és molt recurrent l'ús de pintura anticorrosiva i pintura antioxidant, ja que afavoreix la protecció de les estructures contra el vent, l'aigua i la sal marina.

Finalment volem rescatar que la pintura industrial, la pintura anticorrosiva i la pintura antioxidant ajuden determinant a millorar l'aparença i la longevitat d'edificacions i instal·lacions d'una empresa o indústria. Són una adequada inversió en seguretat i és un treball ràpid de fer, gràcies al seu aviat assecat. Per tant, aquest tipus de pintures a més d'oferir seguretat, també proporcionen un major valor estètic i una major protecció a qualsevol classe d'instal·lacions empresarials.

No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres si necessites serveis de pintura industrial a Tarragona.

Montaje y mantenimiento de estructuras metálicas

Muntatge i manteniment d'estructures metàl·liques

Disposem d'un equip d'especialistes de soldadura, mecànica, muntatges d'estructures i canonades metàl·liques. Amb les tècniques de fàcil accés que fem servir, facilitem molt el diagnòstic i el manteniment de tot tipus d'estructures industrials, metàl·liques, canonades, formigó.

Diseño y plantillas de rótulos, paneles y carteles publicitarios

Disseny i plantilles de rètols, panells i cartells publicitaris

Dissenyem, elaborem i muntem rètols, cartells i elements publicitaris.

Elements publicitaris de totes les dimensions i en totes les alçada.

Localització

 

Carrer Roca Bruna, 14

43007 - Tarragona 

(Espanya)

m.vertical@hotmail.com

LINKEDIN

Horari

 

De dilluns a divendres:

De 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00

Dissabtes:

De 9:00 a 13:00

URGÈNCIES TRUCAR AL MÒBIL

ca
Share This