Treballs verticals i rehabilitació de façanes a Tarragona

Àmplia experiència en reformes i rehabilitacions

Allà on pensis que no es pot arribar, nosaltres hi arribem.

Logo MVerticalA Mvertical oferim serveis variats des de treballs verticals per a la indústria fins a la neteja de vidres d'un edifici.

També ens dediquem a la rehabilitació de façanes a Tarragona on ens pots donar la idea que tens i nosaltres fer-la realitat. Si ho desitja també rehabilitem patis de llum.

Ens importa molt la seguretat, així que oferim solucions per establir mesures de protecció per evitar les caigudes o qualsevol risc existent.

A la indústria sabem que amb el temps es necessita una neteja i una nova mà de pintura, des Mvertical ens oferim a realitzar aquesta tasca, tant en interior com en exterior sempre utilitzant el tipus de pintura adequada.

Realitzem instal·lacions d'aigua o desguàs, si l'únic que necessita és una reparació d'aquesta també podem realitzar-lo.

Si té qualsevol dubte o li agradaria més informació sobre els nostres serveis, no dubti en contactar-prement en el següent botó.

ELS NOSTRES SERVEIS

estructures metàl·liques
Executem muntatges d'estructures metàl·liques tant per a la indústria com per a edificis privats
Construcció
Amb la nostra llarga experiència en el sector de la construcció, restauracions, muntatges, impermeabilitzacions i instal·lacions podem oferir-los una excel·lent qualitat en la renovació dels seus edificis a costos econòmics. Sense costosos i laboriosos mètodes convencionals de bastides, grues o plataformes.
indústria
Pintures industrials de xemeneies, dipòsits, sitges, tancs, façanes d'edificis i estructures pesades. Som especialistes en muntatges, mecànica, canonades, soldadures, manteniment i control d'instal·lacions industrials.
oficines
Oferim serveis de manteniment i neteja en alçada per a edificis d'oficines. Oferim neteja de vidres exteriors per a oficines.
seguretat
La seguretat és primordial així que no només oferim serveis de muntatge d'equips de seguretat per als nostres clients, també ens preocupem per la seguretat dels nostres treballadors i el compliment de les normatives vigents.

Els nostres serveis inclouen

Pintura de façanes, patis, lluernes i altres elements arquitectònics en altures.

Els nostres serveis inclouen

Pintura de façanes, patis, lluernes i altres elements arquitectònics en altures.

Els nostres serveis inclouen

Impermeabilitzacions, segellats, i reparació de danys per humitats. Impermeabilitzacions de sostres.

Els nostres serveis inclouen

Rehabilitació d'edificis i façanes

Els nostres serveis inclouen

Neteja de façanes, canalons, xemeneies etc.

Els nostres serveis inclouen

Treballs de reparació i muntatge en terrats i antenes

Els nostres serveis inclouen

Control d'aus i neteja de defecacions 

Els nostres serveis inclouen

Manteniments industrials en alçada. Pintura i neteja de naus i altres elements industrials. Muntatge i pintura d'estructures metàl·liques.

Localització

Carrer Roca Bruna, 14

43007 – Tarragona 

(Espanya)

info@mvertical.es

Horari

De dilluns a divendres:

De 8:00 a 13:00 i de 15:00 a 20:00

Dissabtes:

De 9:00 a 13:00

URGÈNCIES TRUCAR AL MÒBIL

ca
Share This